Бійці батальйону «Кіровоград» отримали Подяки МВС України

Вересень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 692 | Коментарі: 0

Нагороди спецпризначенцям вручив шеф поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко під час наради, що відбулася 20 вересня в обласному главку відомства.

Про це FOTOINFORM.NET повідомив сектор комунікації поліції Кіровоградської області

«Днями на адресу бійців батальйону «Кіровоград» надійшли Подяки від Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Четверо із нагороджених щойно повернулися додому зі сходу країни.

Від імені всього колективу поліції області бажаємо вам, дорогі колеги, безпечної та спокійної служби, сили і наполегливості для подальших перемог, успіхів у роботі, благополуччя у родинах. Відчуваємо гордість за кожного з вас!», - зазначив Сергій Григорович.
Загалом Подяками МВС України були заохочені лейтенант поліції Руслан Дудін, рядові поліції Руслан Заторський, Андрій Ткаченко та Андрій Заімов, майор поліції Юрій Донченко та підполковник поліції Наталія Михайлова.

Нагороди для підлеглих, які не змогли бути присутніми на нараді, отримав для подальшого вручення командир батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Кіровоград» В’ячеслав Шевченко.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool