Біометричні посвідки на тимчасове та постійне проживання доступні у мобільному застосунку «Дія»

Вересень 01, 2022 | Новини | Переглядів: 1503 | Коментарі: 0

Відтепер іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах проживають на території України, мають змогу ідентифікувати свою особу, створювати Дія.Підпис та користуватися іншими сервісами «Дії».

Скористатись перевагами цифрових посвідок на проживання мають змогу більш ніж 200 тисяч іноземців, які отримали ці документи у вигляді пластикової картки з електронним чипом після 25 квітня 2018 року. На Кіровоградщині за цей період власниками біометричних посвідок стало понад 4500 іноземних громадян.

Для використання «Дії» потрібно мати смартфон з NFC-чипом, банківський рахунок для авторизації через BankID та податковий номер. Для відображення біометричних документів у мобільному застосунку необхідно встановити оновлену версію «Дії», авторизуватись та дотримуватись подальших інструкцій у застосунку.

Управління ДМС у Кіровоградській області


  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool