Біля водоймища у селі Маловодяне рятувальники спілкувались з відпочивальниками (ФОТО)

Липень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 1389 | Коментарі: 0

З метою підвищення обізнаності населення щодо правил безпечної життєдіяльності працівники Служби порятунку області постійно проводять роз’яснювальну роботу безпосередньо у місцях масового відпочинку біля водойм.

13 липня працівники Долинського районного відділу та Управління ДСНС в області спілкувались з відпочивальниками біля водойм у селі Маловодяне та місті Долинська.

Купальний сезон у розпалі, на берегах водойм багато бажаючих поплавати та позасмагати, а вода залишається так само небезпечною для тих, хто свідомо чи мимохіть порушують правила безпечного відпочинку на воді. Тож рятувальники, прагнучи мінімізувати кількість трагічних випадків на воді, продовжують проводити попереджувальні бесіди, нагадувати правила безпеки та закликати до їх неухильного виконання.

Зокрема рятувальники наголосили, що під час відпочинку на воді, не варто пірнати зі скель та різних споруд, небезпечно купатись у місцях, де неперевірені глибина та стан дна (можна травмуватись об скелясте дно, корчі) або є підводні течії, у протипожежних водоймах чи затоплених кар’єрах, не варто наражати на небезпеку тих, хто купається поруч, втягуючи їх в ігри з притопленням. І, звичайно, дорослі повинні відповідально поставитись до безпеки дітей: не залишати їх без нагляду, вчити суворо дотримуватись правил.

На завершення розмови відпочивальники отримали від рятувальників листівки з правилами безпеки на воді.

Прес-служба У ДСНС в області

Біля водойм у селі Маловодяне рятувальники спілкувались з відпочивальниками


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool