Біля Кропивницького автомобіль злетів у кювет (ФОТО)

Грудень 14, 2021 | Новини | Переглядів: 1424 | Коментарі: 0

На керманича, який напідпитку спричинив ДТП з перекиданням авто, поліцейські склали два протоколи

Вчора до поліції звернулися небайдужі громадяни. Вони повідомили, що автомобіль злетів у кювет, а від водія та пасажира відчутно запах алкоголю.

Подія сталася близько 13-ї години неподалік села Суботці Кропивницького району.

По прибуттю на місце події патрульні встановили, що водій, керуючи автомобілем ЗАЗ TF698P, не стежив за дорожньою обстановкою, не врахував швидкість, не впорався з керуванням та з’їхав з дороги у кювет. Внаслідок чого транспортний засіб перевернувся.

У автопригоді медичної допомоги ніхто не потребував.

Під час спілкування з керманичем ЗАЗу інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на місці. Чоловік погодився. Результат приладу Драгер показав 0,99 проміле, що майже у 5 разів більше норми.

Патрульні склали на водія протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП. 

Біля Кропивницького автомобіль злетів у кювет

Біля Кропивницького автомобіль злетів у кювет

Біля Кропивницького автомобіль злетів у кювет


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool