Біля автодороги Кіровоград-Платонове знайшли труп жінки (ФОТО)

Березень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 1117 | Коментарі: 0

Працівники поліції просять допомоги у встановленні особи жіночої статі, тіло якої було виявлено 10 березня 2018 року на території Добровеличківського району Кіровоградської області на відстані 45 метрів від автодороги Кіровоград-Платонове, поблизу колишнього села Луківка.

Під час огляду тіла жінки було виявлено ювелірні вироби, на ногах –зимове взуття типу калоші, 38-го розміру зі шкірозамінника (виробник торгова марка «Схід» м. Хмельницький). Біля громадянки знаходився жіночий годинник на срібному браслеті.

Поліцейські звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація, що сприятиме встановленню особи жінки, з проханням терміново повідомити до Добровеличківського відділення поліції за телефонами: 0668251433 та 0956096727.

Управління карного розшуку
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool