Більшість в облраді має відзвітувати за рік роботи,- Сергій Ларін

Вересень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

Провладна більшість у Кіровоградській обласній раді має відзвітувати за рік своєї роботи на найближчому сесійному засіданні. Про це народний депутат Сергій Ларін заявив перебуваючи у Кіровограді учора, 28 вересня , повідомляє КП

 У жовтні минає рік із моменту обрання нової обласної ради і провладна більшість у ній має нарешті відзвітувати за час своєї роботи. Хоча, про що вони звітуватимуть, якщо антикризової обласної програми немає, як і немає дієвих програм зі створення робочих місць у регіоні і соціального захисту людей, – зауважив екс-очільник Кіровоградщини.

Найближча сесія облради запланована на 11 листопада.

Нагадаємо, свого часу Ларін ініціював в області стратегічну програму розвитку «Центральний регіон-2015».

Вибори до обласної ради відбулися торік 25 жовтня.

За результатами голосування, обласну раду сформували «Батьківщина», БПП, «Опозиційний блок», Радикальна партія, «УКРОП», «Самопоміч», «Наш Край» і «Свобода».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool