Більше тисячі дітей відпочили в оздоровчих таборах Одеської залізниці

Липень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 678 | Коментарі: 0

За інформацією Дорожнього комітету профспілки Одеської залізниці у трьох оздоровчих таборах вже встигли відпочити більше тисячі дітей залізничників.

У дитячому оздоровчому таборі «Юний залізничник» в Одесі під час першого заїзду оздоровилися 138 дітей, під час другого заїзду оздоровлено 173 дитини, під час третього заїзду заїхало 166 дітей, у санаторній групі «Здоров’я» на базі дитячої лікарні в двох заїздах оздоровлено 106 дітей.
У таборі «Гайдарівець» за два заїзди вже оздоровлено 384 дитини, а до кінця оздоровчого сезону заплановано оздоровити ще 158 малюків. У таборі «ім. Л.Шевцової» у Затоці вже відпочило 456 дітей, протягом наступного тижня закінчується другий заїзд у якому відпочивають ще 452 дитини, а з 4 серпня тут матимуть змогу відпочити ще понад чотири сотні дітей залізничників.
Щоб отримати путівки батькам-залізничникам слід звертатися в профспілкові комітети структурних підрозділів Одеської залізниці. Відшкодування витрат для батьків на оздоровлення дитини в «Юному залізничнику» становить 405 грн., у таборі «Л.Шевцової» - 350 грн. В санаторній групі «Здоров’я» оздоровлення проводиться безоплатно.
Під час літнього відпочинку в оздоровчих таборах малюки знаходять друзів, розважаються та відпочивають на свіжому повітрі під доглядом професійного персоналу. Багато дітлахів приїжджають у табори щорічно.
*Довідка
До початку сезону Одеська залізниця провела необхідну підготовку з ремонту й облаштування своїх дитячих установ оздоровлення та відпочинку. Для забезпечення якісного відпочинку дітей створені комфортні та безпечні умови для проживання та проведення дозвілля. Діти працівників Знам’янського регіону перевозяться до ст. Одеса – Головна та ст. Бугаз в оздоровчі заклади поїздами безкоштовно. Дітей працівників з Миколаївського та Херсонського регіонів до Одеси безкоштовно перевозять автобусом.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool