Більше півмільярда гривень заборгували підприємства теплоенергетики Кіровоградщини за спожитий газ

Серпень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 559 | Коментарі: 0

Про це під час апаратної наради повідомила директор департаменту житлово-комунального господарства ОДА Ольга Довжук.

За її словами, загальна заборгованість підприємств комунальної теплоенергетики області за газ, з урахуванням боргів минулих років, заборгованості поточного року у сумі 194,8 млн. грн., а також нарахованих пені, штрафних і фінансових санкцій, на сьогодні склала 514,9 млн. грн.

Найбільше заборгували КП «Теплоенергетик» – 223,7 млн. грн. та ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» – 170,3 млн. грн. Одночасно, найнижчий рівень розрахунків мають КП «Теплокомуненерго» Олександрійської міської ради – 35 %, КП «Теплоенергетик» – 37 % та ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» – 51 %. (м. Кропивницький).

НАК «Нафтогаз України» зазначені теплогенеруючі підприємства включив до переліку тих, що можуть не отримати номінації на споживання природного газу. – Тож, відповідно до доручення Віце-прем’єр-міністра України Володимира Кістіона, їх керівникам спільно з органами місцевого самоврядування необхідно терміново вирішувати зазначене питання, адже саме від їх дій залежатиме чи розпочнеться вчасно опалювальний сезон у Кропивницькому та Олександрії, – зазначила директор профільного департаменту ОДА.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool