Більше ніж вдвічі скорочено кількість фактичних перевірок бізнесу Кіровоградщини

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

За січень-липень 2013 року фахівцями Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області проведено всього 56 фактичних перевірок суб’єктів господарювання.

Це майже в 2,5 рази менше, ніж за сім місяців минулого року та більше ніж в 9 разів за такий же період 2011 року.
Малий бізнес перевірявся лише 12 разів, тоді як у минулому році проведено 28 фактичних перевірок малого бізнесу.
Постійне зменшення кількості перевірок відбувається завдяки здійсненню ретельного аналізу господарської діяльності підприємств, приватних підприємців та відбору до перевірок найбільш ризикових суб’єктів господарювання. Тобто, перевіряються лише ті суб’єкти господарювання, метою яких є ухилення від оподаткування.
Також проводиться перевірка суб’єктів господарювання, відносно яких надходять скарги споживачів або органів влади щодо порушень порядку проведення розрахунків.
Як наслідок, до таких „несумлінних” платників податків застосовуються штрафні (фінансові) санкції. В цьому році за порушення вимог законодавства суб’єктам господарювання донараховано більше трьох мільйонів гривень.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool