Більше 6,2 млн. грн. надійшло до бюджету за два місяці нинішнього року завдяки заходам, вжитим підрозділами податкової міліції області

Березень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1233 | Коментарі: 0

Дані надходження забезпечено за рахунок таких заходів, як участь у контрольно-перевірочній роботі (2,8 млн. грн.), застосування оперативно-запобіжних заходів із скорочення податкового боргу (3,1 млн. грн.) та відпрацювання суб’єктів господарювання, що мінімізують свої податкові зобов’язання та інших профілактичних заходів (214,2 тис. грн.). Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Із незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 673,1 тис. грн.

За участі співробітників податкової міліції виявлено 12 фактів необґрунтованих заяв на відшкодування ПДВ. Попереджено незаконне відшкодування податку на додану вартість на загальну суму в 737 тис. грн. Встановлено 2 суб’єкти господарювання, що мають ознаки фіктивності.
Встановлена сума збитків по кримінальних справах становить 4,1 млн. грн. З цієї суми 1,3 млн. грн. вже відшкодовано.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool