Більше 3 мільярдів гривень на рік отримують пенсіонери Кіровоградщини через ПриватБанк

Червень 14, 2019 | Новини | Переглядів: 1453 | Коментарі: 0

3,3 мільярди гривень зарахував ПриватБанк на пенсійні картки жителів Кіровоградщини минулого та вже 1,3 мільярди - з початку нинішнього року.

Майже 60% осіб поважного віку, а це понад 90 тисяч жителів Кіровоградщині, обрали ПриватБанк своїм та довірили виплату пенсій.

“Ще задовго до настання пенсійного віку я знала, що отримуватиму пенсію лише на картку ПриватБанку, - розповідає кропивничанка Лідія. - Хто хоч раз спробував обслуговуватися у ПриватБанку, навряд чи перейде до іншого банку. Тут завжди допоможуть, навчать бути самостійними. Я вже освоїла термінал самообслуговування, і відкрила для себе Приват24. Тепер вже почну тут і комуналку оплачувати і внучці-студентці пару копійочок перерахувати. Один раз мені у відділенні показали як все робити і попросили вдома спробувати самій - впевнена, що все вийде!”

ПриватБанк націлений зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим. Інтернет-банкінг Приват24 розроблено з найпростішим інтерфейсом аби кожен пенсіонер зміг з легкістю керувати своїми коштами.

“Ми запрошуємо всіх наших клієнтів, не лише пенсійного віку, зайти до будь-якого із відділень, де наші співробітники допоможуть зареєструватися в Приват24 та навчать всім операціям: від поповнень мобільного телефону і сплати комунальних послуг до купівлі квитків, - розповідає Наталія Титаренко, керівник напрямку просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку. - Повірте, це дуже зручно, просто і не потребує спеціальних знань чи навичок”.

Вкотре нагадуємо, що до послуг клієнтів спрощена процедура оформлення пенсійної картки. Усі формальності – оформлення документів, передача їх до Пенсійного фонду і т. д. - виконують банкіри. Клієнту потрібно прийти до відділення лише один раз, щоб забрати банківську картку та підписати договір. Наразі працівники ПриватБанку можуть здійснювати доставку пенсійних карток додому тим клієнтам, які обмежені в пересуванні. До речі, можна випустити і безкоштовну додаткову карту за дорученням, яке можна отримати у сільраді.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool