Більше 2,5 тисячам підприємців Кіровоградщини дозволили торгувати алкоголем і тютюном

Жовтень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

За інформацією відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ Міндоходів у Кіровоградській області, з початку року платникам видано 2610 ліцензій, з них більше 1332 – на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1278 – тютюновими виробами.

Крім того, в результаті перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю алкоголем та тютюном, були виявлені порушення Закону України „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів” у частині заборони продажу таких товарів неповнолітнім. Одинадцять ліцензій було анульовано.
Загалом, за право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами суб’єкти господарювання сплатили до місцевих бюджетів області майже 8 мільйонів гривень. Це, в свою чергу, на 100 тис. грн. більше порівняно з січнем – вереснем 2012 року.

Прес-служба ГУ Міндоходів у
Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool