Більше 14 мільйонів накопичилось на бонусних рахунках жителів Кіровоградщини

Січень 31, 2019 | Новини | Переглядів: 698 | Коментарі: 0

Більше 300 тисяч жителів Кіровоградщини, накопичили 14 110 690 грн на своїх бонусних рахунках, доступ до яких автоматично відкритий через будь-яку картку ПриватБанку.

«Бонус Плюс» – це програма лояльності, яка дозволяє власникам карток ПриватБанку отримувати бонуси до 20% у торговельно-сервісні мережі партнерів програми.

На Кіровоградщині отримувати та витрачати бонусні кошти можна у більше ніж 1300 партнерів програми «Бонус Плюс», які надають клієнтам ПриватБанку бонуси у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Отримані бонуси автоматично зараховуються на персональний бонусний рахунок клієнта. Перевірити, скільки там накопичено коштів, можна в популярних каналах - Приват24, 3700, мобільному додатку. 

«Сервіс «Бонус Плюс» надає змогу нашим клієнтам отримувати знижки, які автоматично у вигляді бонусів зараховуються на рахунок, - розповідає Олена Копієвська, керівник Направлення Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Усі бонуси накопичуються, і витрачати їх досить просто. При здійсненні розрахунків через пос-термінал ПриватБанку, слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку».

Сьогодні майже 1300 торгівельних точок на Кіровоградщині працюють з програмою. Це і мережі магазинів «Вересень» («Файно Маркет»), «Крамничка», «Червоний Маркет», «Мініма», «Наша ряба», «Мандарин» і ще сотні інших. Це лише магазини продовольчих товарів. Якщо ж хочеться придбати за бонуси чи зі знижкою подарунки - звертайтесь до магазинів «Столичної ювелірної фабрики» чи магазину «Часи» на Преображенській. У мережі магазинів «Ельдорадо», «Дім посуду», «Камелія» (що навпроти мерії), магазині «Будматеріали» (на вул.Кільцевій) можна придбати усе для дому зі знижкою чи за бонусний рахунок. «Алло», «Цифротех», «Мобімир» та «Мобілочка» теж є партнерами ПриватБанку. Що стосується аптек, тут теж чималий вибір - мережі «Ацинус», «Медсервіс», «Здоров’я», «Віталюкс» тощо. Навіть придбати квіти чи зайнятися фітнесом можна, розраховуючись зі знижками чи з бонусного рахунку. Вибір та географія - шалені. І це лише дещиця усіх пропозицій ПриватБанку та його партнерів. Досить лише зайти на сайт та обрати все, що по душі чи по дорозі:).

Крім того, жителі Кіровоградщини можуть зареєструватися у спеціальних акціях, які дають змогу отримувати персональні відсотки бонусу. Так, наприклад, у магазині «Веселі карамелі», що по вул.Дворцовій,38 у Кропивницькому з 22.01 - 20.02, з 09:30 - 13:30, з понеділка по п’ятницю придбати смаколики можна з 10% знижкою. І таких акцій там безліч - отримати 10% знижку можна і магазинах, і в кафе, і навіть у салонах краси. Досить лише зайти на сайт, зареєструватися і обраній акцій та розрахуватися за послуги чи покупки будь-якою карткою ПриватБанку.

Сьогодні клієнти ПриватБанку мають змогу за допомогою версії мобільного додатку “Бонус Плюс” для Android і IOS контролювати свої бонусні рахунки та оперативно дізнатися про найближчі точки-партнери «Бонус Плюс». Додаток доступний всім власникам пластикових карток ПриватБанку і завантажується безкоштовно на iPhone і Android”.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool