Більше 139 мільйонів гривень сплачено кіровоградцями на допомогу армії

Грудень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1898 | Коментарі: 0

Впродовж січня-листопада 2015 року від платників Кіровоградщини на підтримку української армії до бюджету надійшло 139,4 млн. гривень військового збору, що становить 115,1% прогнозного показника. Про це повідомляють в ГУ ДФС у Кіровоградській області.

У відомстві також проінформували, що зокрема у листопаді сума збору склала 15,4 млн.грн. та відзначають позитивну динаміку надходжень. Для порівняння у листопаді минулого року сума надходжень складала 9,1 мільйонів гривень.
Варто нагадати, що військовий збір справляється з доходів у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються працівнику у зв’язку з трудовими відносинами, виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри. Платниками збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool