Більше 103 тис. грн. склала ефективність від проведених митних досліджень на Кіровоградщині

Липень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Одним із основних засобів контролю у будь-якій сфері діяльності є експертиза.

Вона широко застосовується в митній справі та забезпечує правильність визначення коду товару за Українською класифікацією товарів зовнішньоекономічної діяльності (УКТ ЗЕД), встановлення країни походження та характеристик товарів. Це, в свою чергу, сприяє правильності нарахування митної вартості, підвищенню якості товарів і недопущенню постачання у торгівлю фальсифікованої та неякісної продукції. Для проведення лабораторних досліджень посадові особи митниць Міндоходів здійснюють відбір проб (зразків) товарів та відправляють їх до спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень.
За підсумками 6 місяців 2013 року Кіровоградською митницею Міндоходів до підрозділів спеціальної лабораторії направлено 35 запитів. Ефективність від проведених досліджень становить 103,9 тис. грн., у аналогічному періоді 2012 року було направлено 26 запитів, ефект від яких склав 24,16 тис. грн.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool