Більше 1 міліарда гривень надійшло до Зведеного бюджету України від платників податків Кіровоградщини за І півріччя 2012 року

Липень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1216 | Коментарі: 0

„Це на 17,5 % або 156,4 млн.грн. більше ніж за 6 місяців 2011 року” - повідомив голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко.

Посадовець зазначив, що завдяки сумлінності платників та підвищенню податкової культури було виконано прогнозні надходження як до державного так і до місцевих бюджетів. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області


Так, до Державного бюджету платниками податків Кіровоградського регіону І півріччі 2012 року сплачено 372,1 млн.грн., що на 13,2 % або на 43,3 млн.грн. більше ніж за відповідний період минулого року.
До місцевих бюджетів за вказаний період надійшло 678,4 млн.грн, що на 20 % або на 113,1 млн. грн. більше надходження січня-червня 2011 року. У розрізі основних бюджетоформуючих податків до місцевих бюджетів надійшло 493,0 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб та 108,2 млн.грн. плати за землю.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool