Більше 0,5 млрд грн пройшли по безготівковим розрахункам на Кіровоградщині

Листопад 09, 2017 | Новини | Переглядів: 757 | Коментарі: 0

Як повідомляють у ПриватБанку, за дев’ять місяців нинішнього року більше 0,5 млрд грн пройшли по безготівковим розрахункам через POS-термінали ПриватБанку, що встановлені у торгівельно-сервісній мережі Кіровоградщини.

“Це своєрідний банківський рекорд, - розповідає Олена Стоян, керівник Напрямку «Еквайринг» Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми вперше можемо говорити про таку кількість та суму транзакцій, проведених через наші термінали. Нам є чим пишатися. Приємно, що жителі Кіровоградщини активно переходять на безготівкові розрахунки, розуміючи не лише їх зручність, але й прозорість. Ніхто, лише ми самі можемо змінити своє життя на краще. Запрошую усіх підприємців приєднатись до нашої акції “Еквайрингова осінь”, безкоштовно встановити термінали та спробувати працювати без готівки. Повірте, ми разом з вами зруйнуємо усі стереотипи щодо готівки”.

Нагадаємо, що ПриватБанк став першим банком в Україні, який сьогодні надає своїм клієнтам можливість користуватися міжнародним сервісом Android Pay. Відтепер користувачі понад 20 млн активних карток банку зможуть додати їх у сервіс Android Pay та безконтактно оплачувати покупки в найширшій мережі безконтактних POS-терміналів банку.

Платіжні картки замість паперових грошей і монет, POS-термінали навіть в невеличких крамничках та кіосках у всіх містах та селах - це вже не далеке майбутнє, це вже сьогодення. Банківська картка стала невід’ємним атрибутом сфери торгівлі та послуг. Світ впевнено іде до безготівкових розрахунків, і це не може не радувати. Безготівкові розрахунки - це прозорість бізнесу, це повна сплата податків до бюджету, це виведення коштів з тіні, це розвиток інфраструктури, це шлях до виходу з кризи.

Сьогодні в магазинах, закладах харчування, аптеках, лікарнях, сервісній мережі Кіровоградщини активно працюють 3250 POS-терміналів ПриватБанку, 80% яких оснащені сенсором безконтактного зчитування інформації для зручної безконтактної оплати будь-яких товарів і послуг.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool