Бібліотекарі Кіровоградщини взяли участь у міжнародному фестивалі книги

Серпень 18, 2021 | Новини | Переглядів: 1311 | Коментарі: 0

Цього року головна книгозбірня Кропивницького та Кіровоградщини взяла участь у Х Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал».

В його рамках бібліотека провела «Бібліофестна Великій Перспективній». Протягом трьох днів юні та дорослі кропивничани взяли участь у більше півсотні цікавих мистецьких та освітніх заходах-книжкових, персональних тавіртуальнихвиставках, онлайн-вікторинах та бібліоіграх.

Частина подій відбулася в онлайновому форматі, що дозволило значно розширити коло учасників та надало можливість дистанційним відвідувачам стати активними учасниками. Фестивальна бібліотечна тусовка об’єднала тисячі читачів!!! 

За активну участь у Х Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал» наша книгозбірня отримала чудову нагороду: цікаві книжки для дорослих та дітей з автографами від авторів!!!

Незабаром книги будуть доступні читачам у відділах обслуговування користувачів.

Докладніше про подіїможна прочитати на нашому веб-сайті, а стріми заходів побачити на сторінках книгозбірніу Facebookта YouTube.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool