Безпеку кіровоградців на травневі свята забезпечуватимуть працівники міліції та представники громадських формувань

Квітень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

Про це йшлося на робочій зустрічі, що відбулася 29 квітня за участі керівництва міської ради і галузевих виконавчих органів, правоохоронців, рятувальників та представників військового комісаріату.

Зокрема, у ході наради було обговорено вжиття заходів щодо перекриття руху транспорту під час урочистої ходи 9 травня, питання заборони здійснення торгівлі на території меморіального комплексу, забезпечення громадського порядку під час проведення масових заходів.
Безпеку кіровоградців на травневі свята будуть забезпечувати близько 600 працівників міліції, бійці батальйону «Кіровоград» та Національної гвардії України.
- Розраховуємо також на допомогу у підтриманні правопорядку представників громадських формувань «Кіровоградська міська дружина», «Кіровоград - правопорядок» та «Народна самооборона Кіровограда», - зазначив начальник міліції громадської безпеки Кіровоградського міськвідділу Сергій Сухопар.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool