«Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ!»

Грудень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

8-го грудня 2016 року у м. Кропивницькому, на базі Кіровоградського обласного ЦДЮТ, відбувся інформаційний день Україна – Нато «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ!»

Захід ініціювала Рада євроклубів Кіровоградщини Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, за сприяння та підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні, Громадської Ліги Україна - НАТО, управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, управління освіти Кіровоградської міської ради.

Метою зустрічі був обмін досвідом щодо поширення обізнаності і формування громадянського світогляду молоді на НАТО, привернення уваги до проблеми національної безпеки, соціального партнерства, розвитку співпраці та міжнародного співробітництва нашої країни з країнами Європи та світу.

Відбулось підведення підсумків обласного конкурсу «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ!», у якому молодь м. Кропивницького та районів Кіровоградської області мали можливість через відео та фото роботи відобразити власні погляди на історію та взаємодію України – НАТО. Автори кращих робіт були нагороджені тематичними сувенірами.

У рамках Інформаційних днів НАТО в Україні та у рамках заходів «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний Світ» відбулась зустріч у Кіровоградському інтернет телебаченні (КІТ), прес-конференція у Прес-клубі реформ м. Кропивницького, у якій прийнли участь голова Громадської Ліги Україна – НАТО – Сергій Джедж, к.п.н. та Голова Ради євроклубів Кіровоградщини КОЦДЮТ – Олена Арутюнян.

8-го грудня 2016 року у м. Кропивницькому, на базі Кіровоградського обласного ЦДЮТ, відбувся інформаційний день Україна – Нато «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ!»


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool