Безкоштовні курси української мови в Кіровограді

Вересень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

З 3-го жовтня у Кіровограді в рамках проекту «Безкоштовні курси української мови» Всеукраїнського комітету захисту української мови розпочнуться заняття.

Курси організовано завдяки громадському діячу, депутату Кіровоградської міської ради Сергію Михальонку, координатору Всеукраїнського комітету захисту української мови в Кіровоградській області.

Викладачами із задоволенням погодились бути Григорій Клочек, професор КДПУ ім. В. Винниченка, Олександр Ратушняк – кандидат філологічних наук, Наталія Вельгун – вчитель української мови НВО ЗШ № 24.

Наразі всіх бажаючих запрошуємо на презентацію курсів з української мови 3 жовтня 2013 року о 17.00 за адресою: м. Кіровоград, вул. Острівська, буд. 2, кімн. . (ІАЦ «Перевесло»). Презентація відбудеться за участі народного депутата України, засновника Всеукраїнського комітету захисту української мови та безкоштовних курсів з української мови Олеся Донія.

Довідково: Безкоштовні курси української мови ініціював у червні минулого року Олександр Доній – один із фундаторів Всеукраїнського комітету захисту української мови, народний депутат України. У Києві перші такі курси працювали в Гостинному дворі. Проводила їх Тетяна Печончик, викладач Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Починаючи з 1 жовтня 2013 р., вони діятимуть у Житомирі і Кіровограді, Кременчуці і Калуші, Луганську та інших містах України.

Програму курсів укладено у Києві й розрахована вона на 36 годин. В рамках занять, також заплановані зустрічі з письменниками, кінопокази, лекції з історії, культури.

Увесь проект реалізовуватиметься на засадах вололонтерства; важливу роль відіграватиме ініціативність громадськості міст, прилучення до справи регіональних осередків Всеукраїнського комітету захисту української мови.

Прес-служба Всеукраїнського комітету захисту української мови


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool