Без переказів: кропивничани можуть ділитися картками замість переказу грошей

Грудень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

ПриватБанк першим у світі запускає функцію кардшерінгу. Відтепер власник картки Visa ПриватБанку може віртуально поділитися нею з друзями або родичами.

Ті зможуть прив’язати чужу картку до свого смартфону й розплачуватися нею в торгових мережах по всьому світі за допомогою безконтактного електронного гаманця, вбудованого в Приват24. По суті, ця технологія заміняє класичний грошовий трансфер і дозволить користувачам Приват24 миттєво та безкоштовно переказувати гроші в будь-яку точку світу.

Щоб поділитися карткою, потрібно в Приват24 обрати одержувача зі списку контактів або зазначити його телефон, вибрати картку, суму, яку зможе витратити одержувач і час дії послуги. Після цього система надішле одержувачеві послуги SMS або push-повідомлення про те, які кошти йому доступні й на який період.

«Розшарити» свою картку зможуть користувачі гаджетів під керуванням будь-якої мобільної операційної системи, а використовувати її для оплати або отримання готівки – власники пристроїв на базі Android 4.4 або вище, з підтримкою NFC і встановленим додатком Privat24.

Щоб оплатити купівлю або зняти гроші з банкомата, досить піднести смартфон до торгового термінала замість картки. Одержувач коштів може скористатися одним зі 160 тисяч POS-терміналів з підтримкою NFC в Україні, а також мільйонами платіжних терміналів і сотнями тисяч NFC-банкоматів по всьому світі.

«Сервіс Share.CreditCard використовує технологію Visa Token Service і забезпечує найбільш високий рівень безпеки транзакцій. Це дозволить йому стати альтернативою традиційним грошовим переказам і розширити його функціональність», – говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь.

Технологія Visa Token Service, на базі якої працює електронний гаманець, забезпечує повну безпеку платежів. VTS замінює конфіденційну інформацію про платіжну картку на унікальний цифровий ідентифікатор – токен, який не містить деталей платіжного рахунку клієнта, наприклад, 16-значного номера картки. Цей токен може безпечно зберігатися в онлайн-торговців або на мобільних пристроях, і зловмисники з усім бажанням не зможуть використовувати його для крадіжки грошей з рахунку клієнта. При цьому, токен, прив’язаний до загубленого або вкраденого мобільного пристрою, можна моментально перевипустити без необхідності змінювати номер рахунку або перевипускати саму картку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool