Байк Край у Кіровограді

Липень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1963 | Коментарі: 1

20 липня 2011 року Кіровоград зустрічає учасників мотопробігу обласними центрами України "Байк Край", що відбувається під гаслом "Вирушив у путь – ввічливим будь". Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомили у прес-службі Кіровоградської міськради

Мета акції – привернути увагу автомобілістів і громадськості до проблеми безпеки дорожнього руху, закликати до взаємоповаги між автомобілістами і мотолюбителями.
Кіровоградські авто- та мотолюбителі запрошуються приєднатись до учасників мотопробігу під час зустрічі мотоколони 20 липня 2011 року о 19.00 при в'їзді в Кіровоград біля ресторану "Козацька застава" та проїхати з колоною вулицями міста до площі Кірова.
О 19.30 на площі Кірова відбудеться символічне потискання рук.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool