Батьки учнів Кіровоградщини отримають доступ до порталу з реформування системи шкільного харчування

Березень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 511 | Коментарі: 0

Батьки учнів Кіровоградщини отримають доступ до порталу який міститиме основну інформацію, навчальні матеріали та підказки про реформу системи шкільного харчування. Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки ОДА Ельза Лещенко. 

За її словами, основне завдання платформи полягає в інформуванні управлінців, педагогів та батьків про зміни в системі харчування та найкращі практики організації харчування у закладах освіти. Запрацює портал у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської.

«Платформа міститиме інформацію з рекомендованим меню для шкіл і технологічними картками приготування страв, окремий розділ про дієтичне харчування, відеоінструкції про впровадження системи HACCP, тощо», – зазначила Ельза Лещенко.

Директорка департаменту додала, що базова версія порталу запрацює перед початком нового навчального року.

Зазначимо, до участі в розробці сайту залучені Міністерство освіти і науки, Міністерство охорони здоров’я, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Держпродспоживслужба, експерти з підтримки реформ МОН, Центр громадського здоров’я України, Швейцарсько-український проект «Діємо для здоров'я», Асоціація дієтологів України, команда Євгена Клопотенка.

Також змістовну й технічну експертизу для проекту нададуть Дитячий фонд ЮНІСЕФ і швейцарсько-український проект DECIDE. IT-партнером виступить SoftServe. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool