Банкіри привітали кропивницьких медиків з професійним святом

Червень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

Традиційна зустріч банкірів та головних лікарів медичних установ Кропивницького, приурочена до Дня медика, відбулася у middle-office Кіровоградської філії ПриватБанку.

Банкіри та медики зустрілися цього року вже вп’яте, як давні гарні друзі. Теплі слова привітань з професійним святом, подяка за важливу, відповідальну і нелегку працю медичних працівників від Ростислава Масла, директора Кіровоградської філії ПриватБанку, перейшли у презентацію новітніх технологій, новесеньких технологічних фішок та вау-продуктів ПриватБанку.

«Скажу відверто, що для мене День медика значить вже не менше, ніж День банкіра, - посміхається Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Так, ми любимо усіх своїх клієнтів, але люди, які чи не щоденно рятують людські життя - для мене особисто поза усіляких конкуренцій. Як швидко плине час, ніби вчора ми лише познайомилися, а вже пройшло 5 років. Вже з нетерпінням чекаю на ці зустрічі, які важливі для нас можливістю спілкування, отриманням зворотнього зв’язку».

Медикам презентували нові можливості та продукти банку: оплата за придбання товарів чи послуг через QR-код, можливості миттєвого переказу коштів через популярні месенджери Telegram та Viber, можливості миттєвої розстрочки у відділеннях Укрпошти, зняття готівки через QR-код та можливість придбати автівку на виплат всього за 2 хвилини і навіть без відсотків. З гордістю банкіри розповіли про участь у державних програмах компенсацій аграріям та ОСББ та отриманих цьогоріч нагородах за кращий інтернет-банк - FinAwards2018 та Ukrainian E-Commerce Awards 2018.

«Сьогодні я з гордістю можу сказати, що вперше в історії нашої філії активи МСБ досягли рекордної відмітки в 120 мільйонів гривень, - повідомив присутнім Ростислав Володимирович. - Ми говоримо про суму «живих коштів», інвестованих у регіональний малий та середній бізнес. Це - перемога! Вдячний співробітникам, завдяки праці яких ми досягли таких вагомих результатів, дякую нашим клієнтам, які співпрацюють з нами, довіряють нам. Але це перемога не лише банку, це перемога підприємців Кіровоградщини, які отримали змогу підняти свій бізнес на якісно новий рівень та створити нові робочі місця».

Неабияку зацікавленість у медиків викликала інформація про відмову від готівки у медичних закладах. Так, з початку нинішнього року у медичних закладах держави ПриватБанком встановлено 101 термінал, за 4 місяці обіг коштів склав близько 1 180 000 грн. Крім того, ПриватБанк стане справжнім помічником головних лікарів, медичні заклади яких беруть участь у державних закупівлях, - надасть тендерні гарантії та допоможе розібратись з «Прозорро» і «ПриватМаркетом».

Традиційна зустріч банкірів та головних лікарів медичних установ Кропивницького, приурочена до Дня медика, відбулася у middle-office Кіровоградської філії ПриватБанку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool