«Бандерштат» шукає таланти

Травень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

Фестиваль альтернативної музики «Бандерштат» на своїй сцені завжди збирає як відомі, так і маловідомі музичні формації.

«Свіжа музична кров» українського року завжди віталася на фестивалі, адже «Бандерштат» є майданчиком для обдарованих маловідомих гуртів та шансом заявити про себе.

Тому, «Бандерштат-2013» оголошує відбір молодих україномовних гуртів на музичну сцену.

Щоб стати учасником відбору, необхідно надіслати заявку на електронну скриньку info.bandershtat@gmail.com. , у якій вказати 2-3 композиції українською мовою та коротку довідку про гурт у довільній формі.

Також, один гурт потрапляє у список виконавців «Бандерштату» за допомогою інтернет-голосування. Оргкомітет оприлюднить ряд музичних формацій у соціальній мережі «Вконтакті», де шляхом голосування визначиться гурт з найбільшою кількістю голосів. Він і стане одним з учасників концертної програми.

 Юлія Грищук, тел.: 093 11 98 543


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool