Банда вчинила розбійний напад на жителів Кіровоградщини

Червень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

Чоловіки напали на мешканців села у Новоукраїнському районі, та спробували викрасти з череди велику рогату худобу, яку люди випасали.

Спільників поліцейські затримали за «гарячими слідами». В осіб вилучено рукавички, маски, а також предмети, схожі на биту та саморобний пристрій для стрільби.

Попередньо встановлено, що троє жителів міста Новоукраїнка прибули на автомобілі одного з них на околицю населеного пункту. Під час нападу зловмисники прив’язали мотузкою до дерева двох місцевих мешканців, які знаходилися на пасовищі, а самі намагалися завантажити худобу до причепа. Втім так і не втіливши своїх планів у життя, спільники зникли з місця події.

А тим часом потерпілому вдалося звільнитися, після чого він сповістив місцевих жителів про те, що сталося, а вони зателефонували в поліцію.

«Отримавши повідомлення про злочин, поліцейські у ході переслідування затримали трьох зловмисників, що рухалися на авто у напрямку іншого населеного пункту. Ними виявилися раніше судимі жителі районного центру, 21, 25 та 32 років. У ході проведення слідчих дій працівники поліції вилучили знаряддя злочину – автомобіль, маски, биту та саморобний пристрій, схожий на пістолет, які направлені для проведення експертизи. Особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Двом молодшим, які вже притягувалися до відповідальності за грабіж, обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool