Аварійно-диспетчерська служба звернулися із відкритим листом до міського голови Андрія Райковича (фото)

Грудень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 2056 | Коментарі: 0

Ще на одному кіровоградському комунальному підприємстві назріла внутрішня криза. Представники колективу аварійно – диспетчерської служби звернулися із відкритим листом до міського голови Андрія Райковича зі звинуваченнями на адресу свого директора Олега Дем’яненка, повідомляє сайт міськради

Очільник міста особисто побував на зборах трудового колективу АДС, які відбулися сьогодні, 22 грудня, щоб глибше розібратися у сутності конфлікту.
- В інтересах міської влади і кіровоградців, щоб аварійно – диспетчерська служба працювала стабільно, ритмічно та ефективно, - наголосив Андрій Райкович. – Вашого оперативного реагування на свої комунальні біди чекають мешканці міста, а тому ми зацікавлені, щоб у колективі відновився спрятливий для повноцінної роботи клімат.

Міський голова пообіцяв, що на період розслідування ситуації жоден працівник АДС не буде звільнений і закликав членів колективу до відвертої ромови. Працівники аварійно – диспетчерської служби звинуватили Олега Дем’яненка у зловживанні службовим становищем, використанні службового автомобіля для вирішення особистих проблем, фінасових порушеннях, примусі робітників працювати у власному будинку, закупівлі неякісних бувших у використанні двигунів, необгрунтованих звільненнях, погіршенні побутових умов на підприємстві тощо. - Я, як механік, можу сказати, що наші автомобілі не готові до роботи у зимовий період.- заявив один з водіїв підприємства. - Були закуплені двигуни, які навіть гірші ніж ті, що стояли до цього. Якщо службове авто виходить з ладу, бригада слюсарів та електриків вимушені ліквідовувати аварії на одній машині. Доходить до того, що надходять заявки, а ми не можемо відреагувати на виклик, бо машин немає. -

Де подівся токарний станок у робочому стані, який необхідний для потреб підприємства? А ще зникла книга реєстрації платних викликів аварійно-диспетчерської служби. – висловлювали свої претензії працівники підприємства. У свою чергу. Олег Дем’яненко відкидає висунуті звинувачення. За його словами, усі його дії були мотивовані необхідністю економити кошти підприємства і навести порядок в організації діяльності АДС. Директор також навів приклади сімейного підряду на підприємстві, які існували до його призначення. - Зараз на підприємстві триває розслідування, яке здійснює контрольна служба. Вона ретельно перевірить усі викладені факти, а висновки ми будемо робити за результатами перевірки, – запевнив по завершенні зустрічі Андрій Райкович.

Аварійно-диспетчерська служба звернулися із відкритим листом до міського голови Андрія Райковича (фото)

Аварійно-диспетчерська служба звернулися із відкритим листом до міського голови Андрія Райковича (фото)

Аварійно-диспетчерська служба звернулися із відкритим листом до міського голови Андрія Райковича (фото)

- А тим часом як керівництву, так і колективу варто докласти зусиль для покращення робочого мікроклімату на підприємстві. Але щодо використання приписок, зміни показань спідометрів, нормативів виконання замовлень - переконливо не раджу зловживати службовим становищем. У мене великий досвід керування великим виробничим підприємством і я переконаний, що протягом моєї каденції більше не буде проблем, які виникли у вашому колективі.

Андрій Райкович побажав, щоб колектив відчув свою згуртованість, об’єднався навколо корпоративного інтересу, адже попереду Новорічні свята – час коли аварійно – диспетчерська служба має пильнувати спокій і комфорт життя кіровоградців.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool