Аварія на водогоні «Дніпро - Кіровоград»

Грудень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 2818 | Коментарі: 0

Велика аварія водогону “Дніпро – Кіровоград” на ділянці між Великими Байраками і Дослідним полем спричинила тимчасове припинення водопостачання у лівобережній частині Кіровограда. Про це повідомили у Головному управління житлово – комунального господарства міської ради

Внаслідок пориву водопостачання відсутнє в мікрорайонах: Новомиколаївка, Некрасівка, центральна частина міста, В.Балка, Катранівка, вул. Полтавська, Верхня Ковалівка (від залізничного вокзалу до вул. Фрунзе) – всього 8 дев’ятиповерхових, 18 п’ятиповерхових та 1 тис. 736 приватних житлових будинків (близько 10 тис. мешканців).
Аварія на трубі діаметром 900 міліметрів сталася учора, 31 листопада, увечері. Ремонтна бригада вже визначила місце пориву і ліквідує порив. Орієнтовно, повноцінне водопостачання у Кіровограді відновится до 24.00.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool