Аудитори Кіровоградщини забезпечили відшкодування втрат на суму понад 6 млн грн

Червень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 1158 | Коментарі: 0

Фахівці Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області впродовж січня-травня 2019 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 6,0 млн грн.

За вчинені фінансові порушення 39 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 13 – до дисциплінарної та матеріальної.

До установ, в яких виявлені порушення, застосовано 13 заходів впливу: у 6 випадках зупинено операції з бюджетними коштами, у 1 – зменшено бюджетні асигнування, у 6 – попереджено про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою щодо усунення порушення на понад 4,4 млн грн.

За результатами заходів державного фінансового контролю керівники місцевих органів влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій прийняли 24 управлінські рішення та врахували 18 пропозицій за результатами державних фінансових аудитів.

На розгляд до правоохоронних органів передано 8 матеріалів заходів державного фінансового контролю, за результатами розгляду яких розпочато досудове розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool