Антикорупційний сервіс «Пульс» прийняв звернення від 84 жителів Кіровоградщини

Вересень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

З початку року на телефонну лінію сервісу ДФС України «Пульс» від платників податків та громадян Кіровоградської області надійшло 84 звернення.

Здебільшого звернення стосувались організації роботи територіальних органів ДФС та проблем, які виникають при поданні звітності та реєстрації податкових накладних (67%). При цьому територіально найбільш активними були мешканці міст Кіровограда та Долинської – від них надійшло 52 відсотка усіх дзвінків.
На даний час майже 100% звернень опрацьовані, а про результати розгляду повідомлено заявникам.
„Громадяни отримують відповіді на поставлені питання протягом 1-3 днів, і лише в окремих випадках цей час продовжується до 15 днів. Всі звернення жителів нашої області розглянуті вчасно та в повному обсязі”, - зазначив перший заступник начальника обласного управління ДФС Олег Лічман.
„Пульс” – це інтерактивний сервіс ДФС, за допомогою якого приймаються дзвінки від платників податків та громадян з податкових і митних питань. Поскаржитися на неправомірні дії або бездіяльність працівників органів ДФС, оперативно вирішити суперечливі питання, які відносяться до компетенції відомства, можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool