Антени на дахах багатоповерхівок міста можна встановлювати виключно зі згоди мешканців будинків

Жовтень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1903 | Коментарі: 0

Якщо раніше покрівлі житлових будинків страждали лише від природних факторів - дощів, снігу, віку врешті-решт, то останніми роками їм почали завдавати шкоди ще й "дворукі шкідники" - прагнучи долучити жителів до таких благ цивілізації, як кабельне телебачення, мобільний звязок, провайдери цих послуг взяли за моду дірявити дахи.


Якби провайдери після монтажу обладнання на даху усували пошкодження, проблем би не виникало. Однак, на жаль, далеко не всі з них цим переймаються. Не зобовязують їх до цього деякі КРЕПи та ЖЕКи. А на тих жителів, які цим незадоволені, просто не звертають уваги. А зовсім недавно їм ще й почали вносити у вуха плітку, начебто у когось із родичів міського голови Олександра Саінсуса - пакет акцій одного з провайдерів мобільного звязку. Мовляв, краще мовчіть, а то неприємності будуть. Та, схоже, неприємності виникнуть в того, хто ці плітки розпускає.
- Я заявляю всім: ніхто з моїх родичів ніякого стосунку до надавачів подібних послуг не має, - зазначив Олександр Саінсус під час апаратної наради з керівниками виконавчих органів. - А працівників ЖЕКів, КРЕПів попереджаю: без згоди всіх мешканців надавати дозволи на встановлення приладів на дахах я категорично забороняю. Укладайте з провайдерами угоди, що вони під час проведення робіт не пошкоджуватимуть покрівлі, що вони нададуть допомогу по ремонту підїзду, будинку, якщо, знову ж таки, мешканців такий варіант влаштовує.
Під час апаратної наради прозвучала також пропозиція відновити практику узгодження проведення таких робіт із членами виконкому Кіровоградської міської ради. При цьому провайдери повинні будуть надати на розгляд виконкому повний пакет документів, обовязковим з яких буде й письмова згода на ці роботи мешканців.
 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool