Андрій Райкович зустрівся з представниками ромського жіночого фонду

Березень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

Міський голова Андрія Райковича провів робочу зустріч з представниками Міжнародної благодійної організації “Ромський жіночий фонд “Чіріклі”.

Під час зустрічі президент благодійної ромської організації Юлія Кондур та віце-президент Земфіра Кондур висловили задоволення рівнем співпраці органівів місцевого самоврядування Кіровограда з ромськими медіаторами обласного центру щодо інтеграції ромського населення, надання ромам належного соціального і медичного супроводу. На знак вдячності керівники “Чіріклі” вручили Андрію Райковичу спеціальну відзнаку.
- Не у всіх обласних центрах Україна робота з підтримки ромів наладоджена так ефективно, - відзначила Земфіра Кондур. - Тож Кіровоград має стати прикладом для інших міст.
Наступним кроком посилення такої співпраці може стати долучення міської ради до Національного альянсу міст з розвитку ромських ініціатив, який найближчим утворюється в рамках реалізації спеціальної програми Ради Європи в Україні. Такий Національний альянс координуватиме робочі групи усіх органів місцевого самоврядування, де вони створені де на підтримку національних меншин, зокрема ромів.
- Для міської влади усі мешканці нашого міста, незалежно, якої вони національності, - кіровоградці, - наголосив під час зустрічі Андрій Райкович. – Ми робили і робитимемо усе від нас залежне, щоб роби почувалися у Кіровограді комфортно і були соціально – захищеними.
Міський голова висловив переконання, що співпраця влади і благодійної організації “Чіріклі” продовжуватиметься і надалі плідно.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool