Андрій Райкович зустрівся з кіровоградськими ветеранами

Червень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 червня міський голова Андрій Райкович спілкувався з кіровоградськими ветеранами. Зустріч, де обговорювалися актуальні для ветеранів питання пройшла у Кіровоградській міській раді.

Найперше, учасники зустрічі поцікавилися у міського голови про дію соціальної картки. Андрій Райкович доповів – проект працює. Соціальну картку в Кіровограді нині отримали понад 20 тисяч містян. Спеціалісти управління торгівлі постійно моніторять ціни та асортимент товару.
Ще одне питання, яке постійно турбує людей у віці – медицична допомога. Міський голова повідомив, що на виконання програми «Здорове місто» у міському бюджеті передбачено понад 5 мільйонів гривень.

В питаннях ЖКГ, відзначив міський голова, теж виконується чимало важливих проектів. Першочергово ми запланували відремонтувати 80 вулиць. І почали крок за кроком виконувати ремонти. Запросили чернігівських майстрів, щоб клали сучасну пластикову розмітку, заливали тріщини на недавно відремонтованих дорогах. Заплановано також облаштування 13 світлофорів, ремонт 80 ліфтів (64 вже зробили).

Поінформував міський голова також про хід реалізації у Кіровограді програми «Світле місто», регулювання чисельності безпритульних собак, та роботу громадського транспорту. Нині в планах міських посадовців закупити нові тролейбуси, аби пільгові категорії громадян могли комфортно пересуватись містом.

за матеріалами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool