Андрій Райкович зробив інспекційну поїздку по місту

Червень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1472 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 червня, міський голова Андрій Райкович зробив інспекційну поїздку на вулиці Верхню Биківську і Андріївську, де тривають ремонтні роботи дорожнього полотна і тротуарів.

- Ремонти доріг у нас на постійному контролі, - відзначив очільник міста. – І з цим справляється мій заступник Олександр Мосін. Мені, як міському голові, важливо відчувати темпи виконання робіт по місту, бути всередині цього процесу, відчувати атмосферу на об’єктах. Вулицю Андріївську необхідно розпочинати робити якомога швидше, переконаний Андрій Райкович.

Місто повністю виконало свої зобов’язання і перерахувало кошти співфінасування проекту. Сьогодні тут вже облаштована потужна ливнева каналізація, яка має врятувати мікрорайон від підтоплень під час злив. А для облаштування дорожнього покриття сюди завезена величезна кількість відсіву, щебеню. Є ризик, що ці будівельні матеріали дощами можуть бути змитими у ливневу систему та забити її.
Завершується облаштування тротуарів по Верхній Биківській.

У міського голови є питання до дорожників щодо виконання робіт, але керівник підрядної організації запевнив, що всі вони будуть зняті після повного завершення робіт. Якість гарантують.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool