Андрій Райкович знов підняв питання мешканців гуртожитку, що по проспекту Університетському 21

Березень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1277 | Коментарі: 0

Сьогодні, 14 березня, під час виїзної апаратної наради з керівниками виконавчих органів міський голова Андрій Райкович знов підняв питання мешканців гуртожитку, що по проспекту Університетському 21.

Ця проблема надзвичайно складна і має свою історію із 1997 року, коли відбулася приватизація підприємства. Із того часу, вже більше десятка років мешканці гуртожитка намагаються у різний спосіб відстояти власне право на житло.

Під час наради Андрій Райкович повідомив про конкретні кроки, зроблені міською владою, аби допомогти людям.
- Вже відбулася низка засідань спеціально створеної робочої групи під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна, за участі мешканців гуртожитку, представників правоохоронних органів та управління юстиції, - відзначив міський голова. – Правоохоронним органам передані усі наявні матеріали по справі. Людям допоможуть кваліфіковані юристи – до розгляду справи підключиться центр безплатної вторинної юридичної допомоги.

У той же час, слідче управління пообіцяло максимально пришвидшити розгляд заяв, поданих жителями цього гуртожитку. Крім того, буде подання слідчому судді, аби він наклав арешт на житловий будинок, щоб унеможливити подальший продаж квартир у ньому.
- Ми розуміємо людей, які хочуть швидко вирішити свою проблему, - підкреслив Андрій Райкович. – Але сьогодні реальна допомога людям лежить виключно у юридичній площині, а рішення приймаються у судах. Тому необхідно мати витримку і терпіння. А міська влада виступає на стороні кіровоградців і надасть їм усю можливу допомогу.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool