Андрій Райкович: жоден із працівників пологового будинку скорочений не буде

Листопад 29, 2016 | Новини | Переглядів: 895 | Коментарі: 0

Жоден із працівників пологового будинку №2 в процесі оптимізації акушерської служби у Кропивницькому скорочений не буде.

На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович, під час свого публічного звіту у прямому ефірі каналу “Кіровоград” за перший рік роботи на посаді міського голови Кропивницького.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Міський перинатальний центр ІІ рівня, що створюється на базі пологового будинку №1 прийме перших пацієнтів вже у І кварталі 2017 року, - наголосив Андрій Райкович, відповідаючи на запитання журналіста Першої електронної. – Будівельні роботи в майбутньому перинатальному центрі вже виконані, зараз триває закупівля необхідного медичного обладнання.

Міський голова також підкреслив, що медичний персонал не тільки збереже робочі місця, а й буде працевлаштований за своєю спеціальністю на посади, не нижчі, ніж вони займали на попередньому місці роботи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool