Андрій Райкович вітає громаду з днем народження міста

Вересень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

Дорогі земляки! День міста – це свято, яке об’єднує всю нашу громаду.

Історія нашого міста – самобутня і яскрава. Прикрашена іменами Винниченка і Тарковського, Маланюка і Нейгауза, Тамма і Осмьоркіна, плеядою корифеїв українського професійного театру, вона спонукає нас до натхненної праці на благо дітей та онуків!

Сьогодні наше місто знане далеко за межами держави потужним машинобудуванням та сучасною переробною промисловістю, освітніми, культурними та лікувальними закладами, талановитими хореографічними та музичними колективами.
Але найцінніший скарб – ви, жителі нашого міста! Вашою працею, талантом, звитягою живе і розвивається наш спільний рідний дім.
Переконаний, що гуртом ми долатимемо всі труднощі, щоб Кропивницький став сучасним, безпечним, комфортним європейським містом.
Я щиро вітаю всіх з Днем міста!
Особлива подяка нашим шановним ветеранам і нинішнім захисникам свободи і незалежності рідної землі.
Миру всім, міцного здоров’я і добра. Нехай буде щасливим кожен день нашого славного міста!

З повагою

Міський голова Андрій Райкович


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool