Андрій Райкович в сесійній залі зустрівся із протестувальниками

Березень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1565 | Коментарі: 0

Сьогодні, 17 березня, під стінами міської ради відбувся мітинг. Протестувати вийшли батьки вихованців хореографічного ансамблю «Надія», який функціонує при ЗОШ № 18.

Їх вимога – звільнити директора школи Валентину Приліпко. Її звинувачують у перешкоджанні роботі хореографічного колективу, який очолює Тетяна Мутнова, у непрофесійній поведінці – образах на адресу школярів та їх батьків і у неможлвості знайти спільну мову з педагогічним колективом.

Міський голова Андрій Райкович запросив усіх протестувальників в сесійну залу, аби вислухати кожного. Батьки говорили по черзі, і просили в очільника міста допомоги, а їх головна вимога – звільнити керівника закладу.

У свою чергу, Андрій Райкович проінформував учасників акції протесту, що вчора вже мав розмову з директором школи Валентиною Приліпко та керівником хореографічного гуртка «Надія» Тетяною Мутновою. За результатами розмови жінки пообіцяли залагодити конфлікт, аби не створювати напруги в шкільному колективі. Якщо ж він виникне знов, справу вирішуватимуть інакше.

- Я провів роз’яснювальну роботу. Обидві сторони пообіцяли врегулювати ситуацію. Я беру це питання під особистий контроль. Я також сподіваюсь, що і директор школи, і керівник хореографічного гуртка знайдуть спільну мову, та почнуть працювати, а не воювати, ще й втягувати в цю ворожнечу дітей та їх батьків. Якщо вони не порозуміються, ми знайдемо інші важелі впливу на цю ситуацію, – пообіцяв Райкович.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool