Андрій Райкович: у питанні назви міста для мене важлива одна думка - це думка громади

Грудень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1581 | Коментарі: 0

Зі зміною назви Кіровограда не можна поспішати, бо можна виконати закон, але при цьому наламати дров. Таке переконання висловив міський голова Андрій Райкович сьогодні, 25 грудня під час прес – конференції у міській раді.

- Я переконаний, що нова назва обласного центру має об’єднувати людей, а не створювати соціальний конфлікт, - наголосив Андрій Райкович.

– Будь яка дія посадових осіб у державі повинна мати консолідуючий ефект. Тому свою думку посадовці мають висловлювати останніми. Безперечно, назва міста повинна бути красивою, глибоко змістовною.
Андрій Райкович зазначив, що він має особисту думку щодо назви обласного центру і він висловив її задовго до обрання міським головою – це Єлисаветград.
- Але для мене, як міського голови, може бути лише одна думка – це думка громади, - підкреслив Андрій Райкович.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool