Андрій Райкович та Сергій Бойко зустрілись з президією громадської ради при виконавчому комітету міськради

Червень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 червня, у кіровоградській міській раді відбулася зустріч міського голови Андрія Райковича та секретаря міської ради Сергія Бойка з президією Громадської ради при виконавчому комітету міськради. У зустрічі взяли участь також керівники виконавчих органів міської ради.

Цьогоріч до складу Громадської ради увійшли 74 представники громадських організацій Кіровограда, а Президію Громадської ради очолив Олександр Величко –представник ГС “Рада учасників бойових дій, інвалідів війни, членів сімей загиблих та волонтерів “Патріот”. Першим заступником обрано Тетяну Бородіну із БО БФ “Кіровоград волонтерський”, а секретарем - Аллу Суліму, члена КОО ГО “Самопоміч”. Сім заступників голови очолили сім постійних комісій Громадської ради. Це Ігор Погасій, Людмила Шубіна, Людмила Харламова, Олександр Тарасов, Василь Чернійчук, Ігор Козуб та Інеса Колпак.

Андрій Райкович щиро привітав учасників зустрічі зі створенням Громадської ради та висловив сподівання, що президія Громадської ради, де зібрані відомі, досвідчені і головне - не байдужі люди, разом з депутатським корпусом, з керівництвом виконавчих органів, працюватиме системно і продуктивно.

Міський голова запевнив, що готовий зустрічатися з членами Громадської ради, обговорювати ключові питання життєдіяльності міста.
- Нам необхідно скласти узгоджений план роботи, першочергові кроки нашої взаємодії, - наголосив очільник міста. - Я бачу нашу співпрацю на партнерських засадах – заради позитивного розвитку міста, вирішення нагальних проблем громади. Тому ми запрошуємо вашого представника брати участь в апаратних засіданнях, визначайтесь, хто представлятиме раду на сесійних засіданнях, на засіданнях виконавчого комітету! Ми відкриті для нормальної роботи і будемо спільно з вами, лідерами громадської думки, обговорювати, аналізувати, напрацьовувати кроки ефективного вирішення багатьох проблем, реалізації важливих проектів, таких як площа Героїв Майдану, Набережна, ландшафтна політика, зони відпочинку, стратегія галузі охорони здоров’я, створення робочих місць тощо.

У великому бажанні створити Громадську раду діючою, а не на папері були єдиними усі члени Президії.
- Із сьогоднішнього дня у громади міста з’явилося об’єднуюче, консолідуюче ядро – новостворена Громадська рада, - запевнила Людмила Шубіна. – Громадська рада має бути опорою міського голови. Якщо Андрій Райкович один буде протидіяти крадіжкам і корупці – справа не вирішиться з місця. Ми маємо спільно з громадою змусити міську раду працювати на людей, на місто. Це консолідована позиція членів

Громадської ради, адже такого жаху, який ми спостерігали на останній сесії ще не було. Не має місця самоуправству, коли депутатам закривають рота, не дають сказати слова. У свою чергу, ми хочемо, щоб міський голова, керівники виконавчих органів сприймали нас, як таких що від усього серця хочуть допомогти міській владі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool