Андрій Райкович провів конструктивну розмову з представниками рекламного бізнесу

Грудень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1691 | Коментарі: 0

Зовнішні рекламні носії на території Кіровограда мають утримуватися у безпечному та привабливому зовнішньому вигляді. Таку вимогу перед керівниками рекламних компаній обласного центру поставив міський голова Андрій Райкович під час робочої наради сьогодні, 7 грудня.

Під час конструктивної розмови Андрій Райкович акцентував увагу представників рекламного бізнесу на базові засади співпраці підприємців з владою: належне утримання конструкцій і чесні сплати до міського бюджету.

- Хто дотримуватиметься цих принципів, тому буде комфортно працювати, - наголосив Андрій Райкович. – Ми поважаємо зусилля чесно вести бізнес, створювати такі потрібні місту робочі місця. Терпіння ж міської ради неналежним виконанням своїх обов’язків краще не випробувати.

У свою чергу, очільник міста пообіцяв підтримати ініціативу голови спілки рекламістів Ірини Саєнко щодо відновлення діяльності міської художньої ради і запевнив, що без її погодження жодна рекламна компанія з іншого міста не буде працювати у Кіровограді. Міський голова також пообіцяв посприяти рекламістам у перемовинах з ВАТ “Кіровоградобленерго” щодо умов підключення лайт – боксів до електричних мереж.

Натомість, незаконно встановлені і небезпечні в експлуатації рекламні носії будуть примусово демонтуватися, запевнив Андрій Райкович. Безпосередньо під час наради він доручив спеціалістам МНС перевірити усі конструкції для розміщення реклами на їх безпечність.

За інформацією профільного заступника міського голови Григорія Литвина, протягом поточного року вже демонтовано 4 сіті – лайти на площі Богдана Хмельницького, 13 сіті – лайтів, самовільно розміщених у сквері Центральному, 6 рекламних щитів по Великій Перспективній, 2 – по Маршала Конєва, 27 рекламних засобів на огорожі Інгулу і 27 рекламних вказівників ТОВ “Ліки Плюс”, встановлених без дозволи по місту.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool