Андрій Райкович привітав бейсболістів-кропивничан з перемогою на молодіжному чемпіонаті Європи

Серпень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

Молодіжна збірна України з бейсболу вперше у своїй історії виборола золоті нагороди молодіжного чемпіонату Європи U21.

У фіналі команда України, яку представляли 13 із 17 гравців із Кропивницького, перемогла збірну Росії з рахунком 7:5.
Сьогодні, 8 серпня, міський голова Андрій Райкович привітав спортсменів – кропивничан і тренерський штаб команди з видатним успіхом і побажав їм нових, яскравих перемог.
Очільник міста доручив профільному відділу фізичної культури і спорту створити максимально сприятливі умови для забезпечення тренувального процесу.
- Такі спортсмени і тренери – це гордість нашого міста, - наголосив Андрій Райкович. – І вони мають відчувати піклування про себе з боку міської влади. Наші молоді бейсболісти повинні мати можливість продовжувати переможний поступ у змаганнях вже на дорослому рівні, а діти - залюбки йти у секції бейсболу, маючи перед собою приклад перемог старших товаришів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool