Андрій Райкович: працівникам КП «Теплоенергетик» виплатять заборгованість по зарплаті

Грудень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1537 | Коментарі: 0

Працівникам комунального підприємства Теплоенергетик  погасять заборгованість із заробітної плати ще до Нового року. Допомогти тепловикам вибратися із фінансової кризи пообіцяв міський голова Андрій Райкович під час зустрічі з колективом ТЕЦ.

Сьгодні міська рада своїм рішенням внесла зміни до Програми розвитку житлово – комунального господарства та благоустрою міста Кіровограда на 2015 рік і передбачила кошти у сумі 4,363 мільйона гривень з цільовим використанням – виплатою боргу із оплати праці спеціалістам “Теплоенергетика”.

- Цих коштів вистачить, щоб покрити борги, які утворилися на підприємстві у жовтні, листопаді та забезпечити виплату заробітної плати у грудні, - відзначив міський голова. – Міська влада дотримала свого слова і тепловики отримали обіцяну допомогу. Але для керівництва “Теплоенергетика” маємо серйозне попередження – міська рада не пожежна команда. Адміністрація підприємства має забезпечити стабільну роботу колективу і належні соціальні гарантії у подальшій роботі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool