Андрій Райкович попередив керівників виконавчих органів міської ради

Червень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Сьогодні, 13 червня, міський голова Андрій Райкович попередив керівників виконавчих органів міської ради, щодо неухильного виконання всіх поставлених перед ними завдання.

- Я зараз говорю про прийом громадян з особистих питань. Мене непокоїть те, що людей іноді змушують приходити вдруге з тими ж проблемами. Це - ганьба нашим службам, керівникам виконавчих органів, що ми не можемо якісно вирішувати проблеми містян. – зауважив міський голова. - І часто на мої доручення ви готуєте людям чиновницькі відписки. Мені соромно за такий спосіб реагування на прохання кіровоградців. Давайте, щоб за нашим «порогом» люди, особливо пенсіонери, хворі, інваліди отримали увагу і допомогу, а не чергову обіцянку, або відписку, що проблема не контролі. Так працювати з городянами, які сподіваються лише на нашу увагу, не годиться. Представники відділу звернень громадян, «Гарячої лінії» і всі керівники виконавчих структур міської ради повинні звертати максимум уваги на вирішення проблем містян.
Окреме звернення отримав очільник селища Нового: - Сергію Павловичу, скажіть, хто повинен викосити траву і бур’яни на території селища Нового? Чому ви не господарюєте, не займаєтесь комунальним господарством?! В зиму ви не змогли почистити дороги, хоча ми вас попереджали. Далі ви довели до величезної проблеми ваші стосунки з «Теплоенергетиком». Тепер ви потонули в бур’янах. Чим займається ЖЕК, селищна рада, коли від ваших жителів ще з весни йдуть скарги і нарікання на вашу бездіяльність?!
Андрій Райкович попередив, за неякісне виконання доручень міського голови на керівників виконавчих органів очікує адміністративне покарання, найменшим з яких буде догана.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool