Андрій Райкович перевірив хід ремонтних робіт у центральній міській лікарні

Жовтень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Ремонтні роботи в закладах охорони здоров’я Кропивницького продовжуються у плановому порядку.

Міський голова Андрій Райкович перевірив хід їх виконання у відділення Центральної міської лікарні, що на Фортечних валах.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Ремонтні бригади на другому поверсі дитячого інфекційного відділення і у рентгенологічному відділенні працюють у повну силу, використовують сприятливі для цього погодні умови.

Наше завдання полягає у створенні для мешканців міста належних комфортних умов для лікування, - наголосив міський голова. – Ми передбачили у міському бюджеті 800 тисяч гривень, щоб продовжувати створювати такі умови тут, у Центральній міській лікарні. Так, крок за кроком ми перетворимо її у сучасний заклад охорони здоров’я. Сьогодні ми контролюємо, щоб будівельники використовували лише якісні матеріали, щоб було закуплене професійне, сертифіковане обладнання, спеціалізовані меблі, належної якості інструментарій.

Крім ремонту в приміщеннях, відзначив міський голова, належна увага буде приділена території лікарні. Це історична пам’ятка і вона потребує особливого догляду. Старі дерева, що перебувають в аварійному стані будуть замінені на молоді і пацієнтам буде приємніше прогулюватися красивими і ошатними зеленими куточками закладу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool