Андрій Райкович об’їхав Кіровоград за адресами скарг мешканців

Червень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1680 | Коментарі: 0

Найбільше проблем, з якими кіровоградці звертаються до міського голови під час прийомів з особистих питань стосуються сфери житлово – комунального господарства. Сьогодні, 11 червня Андрій Райкович об’їхав місто за адресами, де довгий час не вирішуються наболілі проблеми, повідомляє сайт міськради.

Перша зупинка – вулиця Шульгиних, 32. Тут власник земельної ділянки вирив котлован, а будівництво так і не розпочав. Натомість недобудова перетворилася на сміттєзвалище а паркан навколо нього ось – ось впаде. Очільник міста доручив розшукати нарадивого власника землі і зобов’язати привести територію в належний стан, відповідно до правил благоустрою.
Наступне місце проблеми – Соборна 24а. Мешканці будинку поскаржилися та тепловиків, які після ремонту не виконали благоустрій прилеглої території, залишили по собі купи землі із будівельним сміттям. А ще у дворі будинку каналізаційні колодязі не закриті кришками люків, від чого сморід розповсюджується кварталом. Доручення навести порядок тут отримав керівник ЖЕО №3 Андрій Кур’ян.
Претензії до керівника цього житлово – експлуатаційного об’єднання є і у жителів будинків по Євгена Тельнова, №№12 та 13. Видно, що асфальтолве покриття у дворах не ремонтувалося жодного разу, облаштовані мешканцями погріби на прибудинкових територіях почали провалюватися, а це – пряма небезпека для життя і здоров’я людей. Сходи під’їздів розвалюються, відстуність відмостків біля фундаментів і належної вентиляції підвалів призводить до підвищення рівня вологості в будинках і активному розмноженню грибків на стінах під’їздів і в квартирах. Вирішення цих проблемних моментів обов’язково має бути включене до планів робіт комунальних служб, наголосив Андрій Райкович.
Дорогою до наступної території скарг – недобудови біля житлового будинку по вулиці Героїв Сталінграда, 26, міський голова перевірив якість нанесеної вчора пластикової розмітки на проїжджій частині дороги по вулиці Попова. Експеримент виправдав себе: розмітку і в негоду, під час дощу добре видно на дорозі, вона не стирається, як звичайна біла фарба і є на дія, що прослужить довго.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool