Андрій Райкович ініціював впровадження у Кіровограді пілотного проекту

Листопад 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1434 | Коментарі: 0

У Кіровограді буде реалізований пілотний проект організації теплопостачання для закладів освіти і прилеглих до них житлових масивів.

Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 30 листопада. Андрій Райкович доручив управлінню капітального будівництва вивчити можливість придбання і встановлення модульних котелень, які даватимуть тепло, як для шкіл і дитячих садочків, так і для багатоповерхівок, що розміщені поряд. Реалізація проекту планується у наступному бюджетному році.

- Нам необхідно оперативно вирішувати проблеми в системі забезпечення міста теплом, - наголосив під час наради очільник міста. – Вести будівництво міні-котелень – справа довга. Ефективнішим буде монтаж на місці готових комплексних модулів, які матимуть можливість працювати як на газі, так і на альтернативних видах палива. Одночасно Андрій Райкович поставив завдання зробити інвентаризацію усіх багатоквартирних житлових будинків щодо наявності в квартирах автономних систем опалення. Будинки, де залишилися декілька помешкань із централізованим опаленням економічно недоцільно обслуговувати великим теплогенеруючим підприємствам, підкреслив міський голова.

Тут необхідно розробити інший механізм, який дозволить малозабезпеченим родинам в таких будинках теж поставити “автономки”.

Окремо Анндрій Райкович звернув увагу керівників теплових підприємств на стан магістральних мереж, по яких тепло надходить до абонентів. Є випадки, де на трубах відсутня теплоізоляція і фактично опалюється повітря. Люди бачать це і роблять висновки, підкреслив міський голова. Необхідно терміново виправити ситуацію. - Ви маєте чітко розуміти, що комунальне майно – це святе для кожного, хто працює на громаду, - наголосив, звертаючись до комунальників Андрій Райкович

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool