Андрій Райкович: Давайте нам інформацію на хабарників!

Лютий 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1581 | Коментарі: 0

До міської ради надходять звернення від кіровоградських підприємців щодо поборів, які знімають з них за право торгувати на території міста.

Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час понеділкової апаратної наради сьогодні, 8 лютого.

Андрій Райкович підкреслив, що йому відомо також, що здирники, які вимагають плату з власників павільйонів і торговців на стихійних ринках працювали раніше у виконавчих органах міської ради.
- Я поки не називаю ці прізвища, але це поки що, – наголосив Андрій Райкович. – Ми позиціонуємо свою боротьбу з вуличною торгівлею, як систему боротьби із загрозою здоров’ю і життю кіровоградців, які можуть купити продукти із землі, та заходів з наповнення міського бюджету. Ми боремося з цим явищем легальними методами в межах чинного законодавства. Закликаю усіх – не давайте хабарів! Давайте нам інформацію на хабарників!
Очільник міста закликав правоохоронні органи активніше викривати та розслідувати подібні випадки.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool