Андрій Ніколаєнко - про зміни керівництва Вільшанської РДА та враженнями з відвідин Шостаківської школи-інтернату

Червень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Під час спільного брифінгу із Уповноваженим Президента з прав дитини Юрієм Павленком голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко повідомив, що попри непоодинокі позитивні приклади реалізації в області на рівні районів соціальних ініціатив Президента України, є території, які випадають із загального контексту.

За словами очільника області, керівництво Вільшанського району довело свою неспроможність у системній роботі із завданнями Глави держави, тому є усі підстави для звільнення з займаної посади голови Вільшанської райдержадміністрації Анатолія Стояна.

- Прийшов час робити кадрові висновки. І запевняю - така жорстка позиція буде до всіх, хто не витримує темпів роботи з розвитку територій, - наголосив голова облдержадміністрації.
Голова ОДА також поділився неоднозначними враженнями від перебування у Шостаківській школі-інтернаті. Ближче знайомство із вихованцями закладу викликало сумніви у голови ОДА, що діяльність цього інтернату відповідає інтересам дітей.
Проте дитячий омбудсмен повідав журналістам свіжий секрет – вчора Андрій Ніколаєнко добре роззнайомився з одним із хлопчаків, які живуть в Шостаківському інтернаті, і, напевно, цю дитину чекатиме різкий поворот у житті: інша школа, інші можливості самореалізації.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool